četvrtak, 1. kolovoza 2013.

Moj modni No-No 3. dio

Slobodno pročitajte i prošle vezane postove: Moj modni No-No 1. dio
                                                                    Moj modni No-No 2. dio

U novom, trećem djelu pogledajte obuću koja je jako moderna ove godine, a ja sam ju puno puta vidjela na ulicama, sa velikim suzdržavanjem da ne zakolutam oćima :D


CROCS - mislim da velikoj većini ne moram ništa objašnjavati... Od ovog komada obuće želudac mi se okrene za 360 stupnjeva. Ne mogu ih vidjeti na odraslima, a ni na djeci. Totalno neprivlačan komad plastike, ako se mene pita.
             LJETNE ČIZME - totalno in komad obuće, cure su jednostavno lude za ovom obućom. Po meni su čizme i čizmice stvorene za jesen i zimu, te EVENTUALNO za početak proljeća (ako je malo hladnije). Ali nositi čizme po ljeti, a ima toliko laganije i ljepše obuće za sunčane dane.  

JAPANKOČIZMICE- ova obuća je nekakav križanac između japanke i čizme. Nit pokriva nit otkriva. Ne znam na kaj liče noge nakon što se skinu. Mislim da od sunca, nakon nošenja ovih japanki možemo imati otprilike 3 boje na nogama.KITTEN HEEL - ili ako bi to preveli zdravo seljački - mačja peta XD Srodnik štikle, samo patuljastog rasta. Do sada nisam ni jednu ženu vidjela sa ovakvom petom, a da joj laska, malo jače žene u ovome mi izgledaju kao da su imale obične štikle i od hodanja, te njihove težine se sve sabilo i skupilo. :S Mislim da su dobar prijelaz sa ravnijih cipela, pa na malo veću petu, jer mi je ipak ljepše vidjeti da cura normalno hoda u ovakvim cipelama, nego u štikletinama u kojima si svaki put izvrće gležanj. Ali od mene i dalje palac dolje.

Imate li ista mišljenja što se tiće ove obuće ili ste totalno suprotnog mišljenja? Što vi ne volite vidjeti od obuće?