subota, 9. veljače 2013.

Veet In Shower krema za uklanjanje dlačica
Proizvod se nalazi u plastičnom pakiranju, zajedno sa spužvicom. Tuba je rozo bijele boje sa rozim poklopcem. U pakiranju se nalazi spužvica sa dvije strane, jedna je za nanošenje kreme, a druga za skidanje kreme.

Ovaj proizvod sam kupila sasvim slučajno. Nije mi se dalo kupovati britvice, a i bilo je na sniženju :)

Proizvod sam nanesla na željeno područje i pričekala oko 5 minuta (na proizvodu piše 7-8 minuta), te se otklanja trljanjem spužvice po području gdjeje nanesena krema. Krema ima intenzivan miris sličan peroksidu.

Ovaj proizvod odlično uklanja dlačice(pazuh, noge, intimna područja) i to radi relativno brzo. 
Kada se sa kružnim pokretima krene skidati krema imala sam osjećaj kao da su dlake oslabljene, lakše su se skidale i bez ikakvih bolova. 

Nakon brijanja britvicom neke dlačice se ne mogu dobro obrijati, pa ostanu one oštre, grube i kratke dlačice. Međutim, sa ovim proizvodom nisam imala takvih problema. Koža je bila glatka, čak i 2 dana poslije (ipak se radi o površinskom uklanjanju dlačica).

Prije brijanja bih preporučila da se malo proizvoda nanese na kožu čisto radi sigurnosti, da ne bi došlo do nekakvih iritacija. 

Ovu kremu ne bih preporučila ljudima sa osjetljivom kožom (ali znam da postoji isti takav proizvod za osjetljivu kožu (u zelenom pakiranju).

Ukoliko proizvod nanosite na intimna područja, važna je brzina. Ja sam čekala 3-4 minute, te sam brzo isprala i nisam imala nikavih problema. Također, bilo bi dobro da nakon upotrebe mjesta na kojima ste koristili  proizvod nanesete aloe veru, čisto radi prevencije.

Jako sam zadovoljna sa ovim proizvodom, te ga definitivno namjeravam koristiti i dalje.


Koristite li ovaj ili sličan Veetov proizvod? Kakva su vam iskustva? *Za ovu recenziju nisam plaćena.
 Sva su mišljenja moja i 100% iskrena.
Proizvodi su kupljeni od mojeg zarađenog novca.
PR uzorci bit će naznačeni sa dvije zvjezdice(**).